Štampanje umetničkih slika, fotografija na platnu

Digitalna štampa na platnu vam omogućava da u svoj radni ili životni  prostor unesete značajne estetske promene po veoma pristupačnoj ceni. Zidove vaših prostorija mogu krasiti replike poznatih umetničkih dela ili kvalitetne fotografije po vašem izboru.

U našem Ateljeu Feliks digitalna štampa se radi uz pomoć uređaja najnovije generacije koji daju vrhunski kvalitet štampe. Boje koje koristimo su potpuno bezbedne po zdravlje i bez mirisa su.

U našoj ponudi su, kada je u pitanju digitalna štampa:

  • Fotografije iz više delova
  • Reprodukcije umetničkih slika
  • Fotografije Beograda i svetskih metropola
  • Posteri za decu
  • Crteži
  • Stare mape sveta i tako dalje

Naravno, fotografije po vašem izboru takođe mogu biti štampane na platnu i to u dimenzijama koje odgovaraju vašim potrebama.

Digitalna štampa na platnu za potpuno drugačiji enterijer

Ne samo za vaš dom, već i za kafić ili restoran, digitalna štampa na platnu je savršen način da enterijeru date jednu sasvim novu notu i da ga učinite toplijim i lepšim.

Reporodukcije neke Pikasove slike, ili vrhunska fotografija grada odštampana na platnu sigurno nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Posebno impresivne mogu biti fotografije iz više delova, a ljubitelji putovanja i avantura će sigurno voleti stare pomorske mape štampane na platnu.

Odštampani materijal se zateže na blind ram, koji može biti debljine 2 cm ili 3,5 cm.

Slikarsko platno, često nazivano i kanvas, vekovima se koristi kao podloga na kojoj su nastajala umetnička dela. Sam termin kanvas potiče iz starog francuskog jezika i označavao je nešto „napravljeno od konoplje“. Jedna od najstarijih umetničkih slika na kanvasu je „Madonna col Bambino e angeli” italijanskog renesansnog slikara Filipa Lipija.

Cene digitalne štampe na platnu pogledajte ovde.