Digitalna štampa slika na platnu

Katalog slika koje štampamo


CENOVNIK

 

 


SLIKE IZ VIŠE DELOVA

 

digialna štampa na platnu slika iz delova


NARUČITE VAŠU SLIKU

 

Štampanje umetničkih slika, fotografija na platnu

Digitalna štampa na platnu vam omogućava da u svoj radni ili životni  prostor unesete značajne estetske promene po veoma pristupačnoj ceni. Zidove vaših prostorija mogu krasiti replike poznatih umetničkih dela ili kvalitetne fotografije po vašem izboru.

U našem Ateljeu Feliks digitalna štampa se radi uz pomoć uređaja najnovije generacije koji daju vrhunski kvalitet štampe. Boje koje koristimo su potpuno bezbedne po zdravlje i bez mirisa su.

U našoj ponudi su, kada je u pitanju digitalna štampa:

  • Fotografije iz više delova
  • Reprodukcije umetničkih slika
  • Fotografije Beograda i svetskih metropola
  • Posteri za decu
  • Crteži
  • Stare mape sveta i tako dalje


PRIMERI ŠTAMPE NA PLATNU

Naravno, fotografije po vašem izboru takođe mogu biti štampane na platnu i to u dimenzijama koje odgovaraju vašim potrebama.

Digitalna štampa na platnu za potpuno drugačiji enterijer

Ne samo za vaš dom, već i za kafić ili restoran, digitalna štampa na platnu je savršen način da enterijeru date jednu sasvim novu notu i da ga učinite toplijim i lepšim.

Reporodukcija neke Pikasove slike, ili vrhunska fotografija grada odštampana na platnu sigurno nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Posebno impresivne mogu biti fotografije iz više delova, a ljubitelji putovanja i avantura će sigurno voleti stare pomorske mape štampane na platnu.

Odštampani materijal se zateže na blind ram, koji može biti debljine 2 cm ili 3,5 cm.

Slikarsko platno, često nazivano i kanvas, vekovima se koristi kao podloga na kojoj su nastajala umetnička dela. Sam termin kanvas potiče iz starog francuskog jezika i označavao je nešto „napravljeno od konoplje“. Jedna od najstarijih umetničkih slika na kanvasu je „Madonna col Bambino e angeli” italijanskog renesansnog slikara Filipa Lipija.

Cene digitalne štampe na platnu pogledajte ovde.